Testpagina

GROEI

Het gaat goed met het MKB in Nederland én de 071-regio. En dat is mooi! Met voorsprong is het MKB de groeimotor van Nederland. Maar, er is een kleine kopgroep die bijna alle groei voor z’n rekening neemt. 90% van de MKB-ondernemingen groeit niet of nauwelijks.

Groei ís ook niet vanzelfsprekend, maar wel noodzakelijk. Stimuleren dat ondernemers in de regio een community vormen, kan helpen meer ondernemers te laten groeien. Als het gaat over groei luisteren ondernemers het liefst naar elkaar. Ondernemersdag071 op dinsdag 9 oktober aanstaande staat in het teken van groei!

Dat kan op vele manieren. Zakelijke groei, inhoudelijke groei, duurzame groei, groei in jouw sector en ga zo maar door. Op het podium gaan we in ieder geval nader kennis maken met Walther Jacobs van McDonald’s Leiden, Johan Doornenbal van Luba Groep en Peter Ouwehand van Ouwehand Bouw. Daarnaast wordt er samengewerkt met het regionale MVO-platform SPARK. De verdere invulling van het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.