Afwisselende eerste online editie

donderdag 4 juni 2020

Vanuit Brasserie De Zijlstroom in Leiderdorp startte stipt om 16.00 uur op donderdag 4 juni de eerste online editie van Ondernemersdag071: '071 Ondernemed Dichtbij'. Met voortdurend ongeveer 90 kijkers was het een succes. We hopen dat jij een van de kijkers was, je naar interessante onderwerpen hebt gekeken en geïnspireerd bent geraakt! Natuurlijk delen we graag nog informatie met je die tijdens de uitzending aan bod kwam.

Thema’s die jouw onderneming raken
Onder leiding van moderator Gerda Schukking stond het panel stil bij alle veranderingen n.a.v. de corona-crisis, bij de saamhorigheid en creativiteit van ondernemers en de samenwerking waarmee we verder komen. Ook gingen we langs bij zes ondernemers in de horeca, handel en zakelijke dienstverlening.
Waardevolle informatie die panelleden met je deelden zijn ook terug te lezen. Doe er je voordeel mee:

Gemist en terugkijken?
Op ons YouTube-kanaal kun je de volledige uitzending én de filmpjes van de zes ondernemers uit onze regio terugkijken (Flat White, Het Strand, de Floral Trade Group, de Bosrand, Brouwer Tours en Van Oerle Nettpro Schoonmaakdiensten).

De aftermovie komt omstreeks 15 juni; blijf onze sociale mediakanalen in de gaten houden.

16 juli a.s.: save the date!
Donderdag 16 juli zien we je graag digitaal weer. En hopelijk laten de richtlijnen van het RIVM het toe om elkaar om dinsdag 6 oktober persoonlijk te ontmoeten. Noteer je de data? Graag tot dan!Geen reacties